Avionul avariat a ATERIZAT în siguranţă pe Aeroportul Ben Gurion din Tel Aviv/ Pasagerii, traumatizaţi de incident

Un avion de pasageri care a avut o problemă la trenul de rulare a aterizat forţat pe Aeroportul Ben Gurion din Tel Aviv. În urma incidentului, mai mulţi pasageri au fost în stare de şoc, solicitând să discute cu medici psihologi.

36953 afișări
Imaginea articolului Avionul avariat a ATERIZAT în siguranţă pe Aeroportul Ben Gurion din Tel Aviv/ Pasagerii, traumatizaţi de incident

BREAKING: Avionul de pasageri a ATERIZAT în siguranţă pe Aeroportul Ben Gurion din Tel Aviv/ Peste 100 de ambulanţe lângă pistă

UPDATE:  Avionul de pasageri care are probleme la o anvelopă a trenului de rulare a aterizat în siguranţă, luni după-amiază, pe Aeroportul Ben Gurion din Tel Aviv.

Aeronava a aterizat în siguranţă la ora 16.25 (16.25, ora României), piloţii utilizând frânarea cu motoarele, pentru a evita presiuni suplimentare asupra trenului de rulare.

Pasagerii şi membrii echipajului au fost evacuaţi din aeronavă.

Autorităţile israeliene inspectează avionul şi vor deschide o investigaţie în acest caz.

Mai mulţi pasageri au fost în stare de şoc din cauza incidentului aerian, necesitând discuţii cu psihologi.


Avionul, de tip Boeing 737, aparţine companiei Electra Airways şi este aşteptat să aterizeze pe Aeroportul Ben Gurion.

LIVE de pe Aeroportul Ben Gurion din Tel Aviv

Autorităţile germane au semnalat că au găsit fragmente de cauciuc pe pistă imediat după ce aeronava a decolat din Koln. Deocamdată, nu se ştie la ce anvelopă a trenului de rulare este problema.

Înainte de a ateriza forţat la Tel Aviv, aeronava, care are la bord 152 de persoane, urmează să treacă prin apropierea turnului de control, pentru ca specialiştii să observe ce problemă are, relatează cotidianul Times of Israel.

Peste 100 de ambulanţe au fost mobilizate la Aeroportul Ben Gurion înaintea aterizării avionului de pasageri.

Pe Aeroportul Ben Gurion a fost declarată starea de urgenţă şi au fost mobilizate numeroase echipaje de pompieri.

Taguri:
israel,
avion,

Răspunde pe site-urile Aleph News, Mediafax, Ziarul Financiar și pe paginile noastre de social media - ȘTIU și Aleph News. Vezi răspunsul la Știu, de la ora 19.55, Aleph News.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici