Viitoarea dezbatere electorală a lui Donald Trump şi Joseph Biden se va desfăşura virtual

  • Viitoarea dezbatere electorală din Statele Unite se va desfăşura virtual
  • Donald Trump şi Joseph Biden vor participa la dezbatere prin videoconferinţă
  • Comisie: Decizia a fost luată "pentru protejarea sănătăţii", în contextul în care Donald Trump are coronavirus
576 afișări
Imaginea articolului Viitoarea dezbatere electorală a lui Donald Trump şi Joseph Biden se va desfăşura virtual

UPDATE Donald Trump a declarat joi că nu este de acord cu formatul anunţat, relatează Reuters. Preşedintele SUA susţine că nu va participa la dezbaterea electorală în aceste condiţii.

"Acest format nu este acceptabil pentru noi", a declarat Donald Trump într-un inerviu acordat postului Fox Business.

UPDATE Preşedintele SUA susţine că organizatorii încearcă să îl protejeze pe Joseph Biden, candidatul Partidului Democrat în scrutinul prezidenţial.

Întrebat dacă va participa la dezbatere, Donald Trump a răspuns: "Nu, nu am de gând să îmi pierd vremea pentru o dezbatere virtuală. Comisia a modificat stilul dezbaterii, iar acest lucru nu este acceptabil pentru noi. L-am învins în prima dezbatere, l-am învins uşor; m-aş aştepta să îl înving şi în a doua dezbatere".

Viitoarea dezbatere electorală din Statele Unite la care vor participa preşedintele Donald Trump şi candidatul Partidului Democrat în scrutinul prezidenţial, Joseph Biden, se va desfăşura prin videoconferinţă, dat fiind că liderul de la Casa Albă are coronavirus.

Comisia pentru Dezbateri Prezidenţiale, un organism creat de Partidul Democrat şi de Partidul Republican, a comunicat că decizia a fost luată "pentru protejarea sănătăţii şi siguranţei tuturor persoanelor implicate în a doua dezbatere prezidenţială".

"Candidaţii vor participa din locaţii diferite" prin videoconferinţă, iar moderatorul şi alţi participanţi vor fi la Miami, a transmis joi Comisia pentru Dezbateri Prezidenţiale, conform agenţiei Associated Press.

Decizia a fost luată în contextul în care preşedintele Donald Trump, candidatul republican în scrutinul prezidenţial din 3 noiembrie, are coronavirus. Liderul de la Casa Albă a transmis marţi că abia aşteaptă să îl întâlnească din nou pe Joseph Biden pe scenă. "Va fi extraordinar", a spus Trump.

La rândul său, fostul vicepreşedinte Joseph Biden, candidatul Partidului Democrat în scrutinul prezidenţial, a declarat că Donald Trump nu ar trebui să participe la dezbatere atât timp cât încă este infectat Covid-19.

Următoarea dezbatere electorală din SUA este programată pe 15 octombrie.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Răspunde pe site-urile Aleph News, Mediafax, Ziarul Financiar și pe paginile noastre de social media - ȘTIU și Aleph News. Vezi răspunsul la Știu, de la ora 19.55, Aleph News.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici