Cancelarul german Angela Merkel: Serviciile de securitate vor face tot posibilul pentru garantarea protecţiei tuturor cetăţenilor Germaniei. O astfel de noapte este greu de suportat - VIDEO

Serviciile de securitate vor face totul pentru a garanta protecţia şi libertatea cetăţenilor Germaniei, a declarat sâmbătă după-amiază cancelarul Angela Merkel, după două atacuri comise în mai puţin de o săptămână.

3035 afișări
Imaginea articolului Cancelarul german Angela Merkel: Serviciile de securitate vor face tot posibilul pentru garantarea protecţiei tuturor cetăţenilor Germaniei. O astfel de noapte este greu de suportat - VIDEO

Cancelarul german Angela Merkel: Serviciile de securitate vor face tot posibilul pentru garantarea protecţiei tuturor cetăţenilor Germaniei. O astfel de noapte este greu de suportat (Imagine: thetimes.co.uk)

"Serviciile de securitate vor face tot posibilul pentru garantarea protecţiei şi a libertăţii tuturor cetăţenilor Germaniei", a afirmat Merkel, citată de site-ul agenţiei Associated Press.

Angela Merkel a făcut aceste declaraţii după atacul comis într-un tren, în care au fost rănite mai multe persoane, şi cel de la Munchen, soldat cu nouă morţi.

"Aceste incidente au avut loc în locuri în care puteam fi oricare dintre noi, astfel că mulţi germani se întreabă ce loc mai poate fi sigur", a adăugat liderul de la Berlin.

"O astfel de seară şi o astfel de noapte sunt greu de suportat. Şi este cu atât mai greu cu cât am avut mai multe astfel de veşti teribile în doar câteva zile", a subliniat Merkel.

Răspunde pe site-urile Aleph News, Mediafax, Ziarul Financiar și pe paginile noastre de social media - ȘTIU și Aleph News. Vezi răspunsul la Știu, de la ora 19.55, Aleph News.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici