Cazul Rebecca Dykes | Un şofer Uber a recunoscut uciderea unui angajat diplomatic britanic din Liban

Un şofer de Uber din Liban a recunoscut, luni, că a ucis-o pe Rebecca Dykes, o femeie britanică ce lucra pentru Ambasada Marii Britanii de la Beirut, a informat o sursă din serviciile de securitate, relatează site-ul agenţiei de ştiri Reuters.

3624 afișări
Imaginea articolului Cazul Rebecca Dykes | Un şofer Uber a recunoscut uciderea unui angajat diplomatic britanic din Liban

Cazul Rebecca Dykes | Un şofer Uber a recunoscut uciderea unui angajat diplomatic britanic din Liban

Sursa a declarat că investigaţiile preliminare, cu privire la cazul Rebecca Dykes, au arătat că motivul a fost pur criminal, nu politic, şi că suspectul a recunoscut imediat crima comisă.

"Suntem îngroziţi de acest act de violenţă lipsit de sens. Gândurile noastre sunt alături de victimă şi de familia ei. Lucrăm cu autorităţile şi ajutăm în investigaţii în orice fel putem", a declarat un purtător de cuvânt al companiei Uber, printr-un mail.

Agenţia de ştiri libaneză NNA a relatat că victima a urcat în maşina suspectului vineri, în districtul Gemmayzeh, din Beirut, înainte ca acesta s-o atace şi s-o ucidă. Poliţia a reuşit să-i identifice maşina cu ajutorul camerelor de supraveghere de pe şosea.

Trupul neînsufleţit al Rebeccăi Dykes a fost găsit pe un drum principal în afara capitalei Beirut. Potrivit profilului personal de LinkedIn, aceasta lucra pentru Departamentul de Dezvoltare Internaţională, din cadrul Ambasadei britanice.

Ambasadorul britanic din Liban, Hugo Shorter, a declarat că "Personalul ambasadei este şocat şi întristat de veşti".

"Suntem devastaţi de pierderea iubitei noastre Rebecca. Facem tot ce putem pentru a putea înţelege ce s-a întâmplat", au declarat membrii familiei victimei.

 

Răspunde pe site-urile Aleph News, Mediafax, Ziarul Financiar și pe paginile noastre de social media - ȘTIU și Aleph News. Vezi răspunsul la Știu, de la ora 19.55, Aleph News.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici