VIDEO  Ce riscă bărbatul care şi-a prăbuşit intenţionat avionul pentru a obţine vizualizări pe internet

  • Un american s-a prăbuşit intenţionat cu avionul pentru a obţine vizualizări pe canalul său de YouTube.
  • Filmarea a fost văzută de milioane de oameni, dar şi de anchetatorii care îl vor duce în faţa justiţiei.
  • Bărbatul va pleda vinovat.
809 afișări
Imaginea articolului Ce riscă bărbatul care şi-a prăbuşit intenţionat avionul pentru a obţine vizualizări pe internet

Ce riscă bărbatul care şi-a prăbuşit intenţionat avionul pentru a obţine vizualizări pe internet

Americanul Trevor Jacob care a prăbuşit intenţionat un avion pentru vizualizări va pleda vinovat pentru obstrucţionarea unei investigaţii federale, spun procurorii americani, potrivit BBC. El riscă până la 20 ani de închisoare.

Bărbatul, în vârstă de 29 de ani, a postat pe canalul său videoclipul prăbuşirii avionului în decembrie 2021 (AICI, detaliile cazului). Până în prezent, el are peste 2,9 milioane de vizualizări. Jacob a fost singur în avion şi a decolat de pe un aeroport din Santa Barbara, California, având camere montate pe aparatul de zbor. De asemenea, Jacob a luat cu el o paraşută şi un selfie stick.

Procurorii susţin că el „nu a intenţionat să ajungă la destinaţie, dar a planificat în schimb să se catapulteze din avion în timpul zborului şi să se filmeze paraşutându-se în timp ce avionul cobora şi se prăbuşea".

Avionul s-a prăbuşit în Pădurea Naţională Los Padres la 35 de minute după decolare. Bărbatul a raportat accidentul Consiliului Naţional pentru Siguranţa Transporturilor, dar s-a întors în secret la locul accidentului pentru a distruge eventualele probe.

Jacob va ajunge în instanţă în următoarele săptămâni. Permisul de pilot i-a fost revocat anul trecut.

AICI, momentul dramatic

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Răspunde pe site-urile Aleph News, Mediafax, Ziarul Financiar și pe paginile noastre de social media - ȘTIU și Aleph News. Vezi răspunsul la Știu, de la ora 19.55, Aleph News.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici