Cel puţin 16 persoane au fost rănite după ce un autocar s-a răsturnat pe o autostradă din Germania/ UPDATE: Reacţia companiei care operează vehiculul

Cel puţin 16 persoane sunt în stare gravă după ce un autocar s-a răsturnat vineri pe o autostradă, în nordul Germaniei, anunţă autorităţile germane, citate de site-ul RP-online.de.

3843 afișări
Imaginea articolului Cel puţin 16 persoane au fost rănite după ce un autocar s-a răsturnat pe o autostradă din Germania/ UPDATE: Reacţia companiei care operează vehiculul

Cel puţin 16 persoane au fost rănite după ce un autocar s-a răsturnat pe o autostradă din Germania/ UPDATE: Reacţia companiei care operează vehiculul

Accidentul s-a produs vineri dimineaţă pe Autostrada A19, în zona Mecklenburg-Vorpommern (în nordul Germaniei). Un autocar al companiei Flixbus care circula din Stockholm (Suedia) spre Berlin s-a răsturnat. Cel puţin 16 persoane au fost rănite grav în urma accidentului.

La bordul autocarului erau 61 de pasageri, din numeroase ţări.

Autorităţile germane cercetează circumstanţele producerii accidentului.

UPDATE: Compania FlixBus a confirmat implicarea unui autocar al unui partener local în accident

„FlixBus confirmă cu profund regret că, în conformitate cu informaţiile disponibile în momentul de faţă, un autocar aflat într-o cursă programată pe distanţe lungi, de la Stockholm spre Berlin (via Copenhaga), aparţinând partenerului nostru local care operează această cursă în numele FlixBus, a fost implicat într-un incident grav, vineri la ora 6.18 a.m., în apropiere de Malchow. Conform celor mai recente informaţii, la bord se aflau 61 de pasageri şi doi şoferi de autocar. Persoanele rănite au fost transportate la spitalele locale”, a comunicat firma de transport într-un comunicat remis agenţiei MEDIAFAX.

„FlixBus este în contact cu toate autorităţile şi cu partenerul de transport local implicat. FlixBus doreşte să transmită compasiunea sa tuturor pasagerilor şi şoferilor implicaţi, familiilor şi prietenilor acestora. Siguranţa pasagerilor şi a conducătorilor auto este în permanenţă principala prioritate a FlixBus. FlixBus va comunica informaţii suplimentare de îndată ce acestea vor fi disponibile”, se arată în comunicat.

Răspunde pe site-urile Aleph News, Mediafax, Ziarul Financiar și pe paginile noastre de social media - ȘTIU și Aleph News. Vezi răspunsul la Știu, de la ora 19.55, Aleph News.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici