Cel puţin şapte persoane au murit în Siria în urma unui atac al forţelor guvernamentale

Cel puţin şapte persoane, printre care se numără şi copii, au murit în Siria după ce forţele guvernamentale au efectuat un bombardament în nord-vestul ţării, la doar o zi după un raid aerian care a ucis 50 de persoane, informează Observatorul Sirian pentru Drepturile Omului, citat de France 24.

708 afișări
Imaginea articolului Cel puţin şapte persoane au murit în Siria în urma unui atac al forţelor guvernamentale

Cel puţin şapte persoane au murit în Siria în urma unui atac al forţelor guvernamentale

Potrivit raportului Observatorului, regimul de la Damasc şi forţele ruse din Siria lansează frecvent bombardamente în regiunea Idlib încă de la sfârşitul lui aprilie.

Printre cele şapte persoane ucise în urma bombardamentului de marţi se numără şi trei copii, se arată în raport.

Aproximativ trei milioane de persoane locuiesc în regiunea Idlib. Violenţele din ultimele luni din această provincie au dus la moartea a peste 700 de civili, dintre care 170 de copii.

Cel puţin 370.000 de persoane au murit şi milioane au fost nevoite să îşi părăsească domiciliile de la începutul războiului civil din Siria.

Taguri:
siria,
atac,

Răspunde pe site-urile Aleph News, Mediafax, Ziarul Financiar și pe paginile noastre de social media - ȘTIU și Aleph News. Vezi răspunsul la Știu, de la ora 19.55, Aleph News.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici