Cel puţin trei militari ruşi au murit în confruntări cu insurgenţii, în Siria

Cel puţin trei militari ruşi care luptau alături de forţele subordonate regimului Bashar al-Assad au fost ucişi în confruntări în Siria, alţii fiind răniţi, anunţă surse militare proguvernamentale citate de ziarul Le Figaro.

6217 afișări
Imaginea articolului Cel puţin trei militari ruşi au murit în confruntări cu insurgenţii, în Siria

Cel puţin trei militari ruşi au murit în confruntări cu insurgenţii, în Siria

Confruntările au avut loc luni seară în regiunea Latakia, situată în vestul Siriei, pe malul Mării Mediterane.

Obuze lansate de insurgenţi au căzut într-o zonă în care erau militari ruşi ce luptau alături de serviciile de securitate subordonate regimului Bashar al-Assad. Cel puţin 20 de militari ruşi se aflau în poziţia atacată, în zona Nabi Younis. Cel puţin trei militari ruşi au murit, iar alţii au fost răniţi, conform unor surse proguvernamentale siriene.

Ministerul rus al Apărării nu a transmis niciun comunicat oficial despre acest incident.

Dacă informaţiile vor fi confirmate, acestea ar fi primele pierderi ruse înregistrate de la iniţierea raidurilor aeriene în Siria, pe 30 septembrie.

Răspunde pe site-urile Aleph News, Mediafax, Ziarul Financiar și pe paginile noastre de social media - ȘTIU și Aleph News. Vezi răspunsul la Știu, de la ora 19.55, Aleph News.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici