Coaliţia antiteroristă coordonată de SUA a bombardat o moschee dintr-o zonă controlată de Stat Islamic în nord-estul Siriei

Coaliţia antiteroristă internaţională coordonată de SUA a bombardat o moschee în nord-estul Siriei, unde se crede că se afla un post de comandă al reţelei teroriste Stat Islamic, informează postul Haberler pe pagina electronică.

451 afișări
Imaginea articolului Coaliţia antiteroristă coordonată de SUA a bombardat o moschee dintr-o zonă controlată de Stat Islamic în nord-estul Siriei

Coaliţia antiteroristă coordonată de SUA a bombardat o moschee dintr-o zonă controlată de Stat Islamic în nord-estul Siriei

În urma bombardamentului aerian "a fost distrus un centru de comandă şi control al ISIS (Stat Islamic) într-o moschee" din oraşul Safafiyah din nord-estul Siriei, a anunţat coaliţia internaţională.

Reţeaua teroristă Stat Islamic "foloseşte în mod necorespunzător clădiri protejate, cum ar fi spitale şi moschei, astfel că din această cauză acestea îşi pierd statutul protejat", se mai afirmă în comunicatul coaliţiei.

Bombardamentul "a eliminat o altă capacitate operaţională periculoasă a ISIS", au adăugat oficiali militari din cadrul coaliţiei.

În ultimele luni, coaliţia a bombardat mai multe moschei în nordul Siriei în zone controlate de militanţii reţelei teroriste Stat Islamic.

 

Răspunde pe site-urile Aleph News, Mediafax, Ziarul Financiar și pe paginile noastre de social media - ȘTIU și Aleph News. Vezi răspunsul la Știu, de la ora 19.55, Aleph News.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici