Coliziune între două trenuri în Germania, soldată cu 16 răniţi

Şaisprezece persoane au fost rănite, dintre care una grav, în urma unei coliziuni între două trenuri, în noaptea de miercuri spre joi, în regiunea Hanovra, din nordul Germaniei, a anunţat poliţia.

20 afișări

Accidentul dintre un tren de marfă şi un tren regional care transporta 66 de persoane s-a produs în jurul orei locale 23.30 (joi, 00.30, ora României), în apropierea oraşului Peine, din landul Saxonia Inferioară, a precizat un purtător de cuvânt al poliţiei din Hanovra, Uwe Borchers.

Conductorul trenului regional a fost grav rănit. Alte şapte persoane rănite au fost transportate la spital, conform aceleiaşi surse.

Cinci vagoane ale unui tren de marfă au deraiat, dintr-un motiv deocamdată necunoscut, iar unul dintre ele s-a răsturnat pe şina rezervată trenurilor de pasageri. Trenul regional a intrat atunci în coliziune cu marfarul, astfel că două vagoane şi locomotiva au deraiat.

Răspunde pe site-urile Aleph News, Mediafax, Ziarul Financiar și pe paginile noastre de social media - ȘTIU și Aleph News. Vezi răspunsul la Știu, de la ora 19.55, Aleph News.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici