Confruntări violente: 17 palestinieni au fost ucişi, iar mai multe mii au fost răniţi în confruntări cu armata israeliană

Şaptesprezece protestatari palestinieni au fost împuşcaţi mortal, iar mai multe mii au fost răniţi în confruntările cu armata israeliană produse vineri la frontiera dintre Fâşia Gaza şi Israel, a anunţat luni Ministerul palestinian al Sănătăţii, potrivit site-ului Ynetnews.com.

365 afișări
Imaginea articolului Confruntări violente: 17 palestinieni au fost ucişi, iar mai multe mii au fost răniţi în confruntări cu armata israeliană

Confruntări violente: 17 palestinieni au fost ucişi, iar mai multe mii au fost răniţi în confruntări cu armata israeliană

Şaptesprezece protestatari palestinieni au fost împuşcaţi mortal, iar mii au fost răniţi în confruntările cu armata israeliană produse vineri la frontiera dintre Fâşia Gaza şi Israel, a anunţat luni Ministerul palestinian al Sănătăţii, potrivit site-ului Ynetnews.com.

Fares al-Ruqab, un membru în vârstă de 29 de ani al organizaţiei Jihadul Islamic, a murit luni, la spital, în urma rănilor suferite vineri în zona Khan Yunis.

Potrivit noului bilanţ, 17 protestatari palestinieni au murit, iar alţi 1.400 au fost răniţi în confruntările produse vineri, a transmis luni Ministerul palestinian al Sănătăţii.

În cursul zilei de luni, trei palestinieni au fost capturaţi de armata israeliană în zona Eshkol din Israel. Cei trei sunt interogaţi în prezent.

 

Răspunde pe site-urile Aleph News, Mediafax, Ziarul Financiar și pe paginile noastre de social media - ȘTIU și Aleph News. Vezi răspunsul la Știu, de la ora 19.55, Aleph News.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici