Cuplu de americani, ucis împreună cu copilul de o dală care a căzut de pe un pod

Un cuplu de tineri în vârstă de 20 de ani şi fiul lor au murit după ce o dală de beton s-a prăbuşit de pe un pod pe camionul lor, în statul Washington, a anunţat poliţia luni noaptea, relatează postul NBC News în pagina electronică.

503 afișări
Imaginea articolului Cuplu de americani, ucis împreună cu copilul de o dală care a căzut de pe un pod

Cuplu de americani, ucis împreună cu copilul de o dală care a căzut de pe un pod

Potrivit poliţiei din Bonney Lake, la aproximativ 25 de kilometri de Tacoma, o firmă lucra la un pasaj pietonal peste Podul Washington în momentul în care o secţiune s-a surpat, luni dimineaţa. Poliţia a anunţat iniţial doar o victimă, dar după ce molozul a fost îndepărtat, luni seara, au fost găsite trei cadavre.

Familia nu a fost identificată imediat, însă poliţia a precizat că locuia în zonă. Poliţia şi autorităţi de la nivelul statului pentru securitatea muncii au declanşat o anchetă în vederea stabilirii cauzei accidentului.

Biroul primarului Neil Johnson a anunţat că scopul proiectului este să ofere un pasaj pietonal sigur peste pod. Antreprenorul a fost identificat drept WHH Nisqually Federal Services, o firmă de construcţii a unui trib, potrivit registrelor pentru licenţe de la biroul secretarului statului Washington.

Compania a anunţat că efectuează o anchetă, dar a refuzat să comenteze. Potrivit datelor existente, firma nu a fost sancţionată pentru încălcări de când a fost înfiinţată, însă aceste date nu compilează acţiuni ale unor eventuali subcontractori.

"Am auzit trei pocnituri, după care (dala) s-a prăbuşit peste camion", a declarat un martor, Dawn Nelson, pentru postul King din Seattle, afiliat NBC. "Nu putea să facă nimeni nimic. A fost pur şi simplu suprarealist", a adăugat martorul.

Răspunde pe site-urile Aleph News, Mediafax, Ziarul Financiar și pe paginile noastre de social media - ȘTIU și Aleph News. Vezi răspunsul la Știu, de la ora 19.55, Aleph News.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici