Cutremur de 6,8 în Filipine. Momentul în care apa unei piscine se revarsă în urma seismului. O fetiţă a murit

Un cutremur cu magnitudinea de 6,8 s-a produs în apropierea oraşului Davao din Filipine. Cel puţin o persoană a murit în urma seismului

6552 afișări
Imaginea articolului Cutremur de 6,8 în Filipine. Momentul în care apa unei piscine se revarsă în urma seismului. O fetiţă a murit

Cutremur de 6,8 în Filipine. Momentul în care apa unei piscine se revarsă în urma seismului. VIDEO

Epicentrul seismului s-a aflat la 61 de kilometri în sud-vest de Davao, la o adâncime de 28 de kilometri. Centrul de avertizare pentru tsunami din Pacific a informat că nu există o ameninţare privind tsunami.

Cel puţin o persoană a murit în urma seismului a informat Vincent Fernandez, primarul oraşului Matanao. O fetiţă în vârstă de şase ani a murit după ce un zid s-a prăbuşit pe ea în timpul cutremurului de duminică.

Două replici de 5, respectiv 5,7 au fost înregistrate în urma seismului. În oraşul General Santos a fost provocată o pană de curent, iar pacienţii unui spital local au fost evacuaţi.

Un martor a publicat pe Twitter momentul în care apa unei piscine de la un hotel din oraşul Gensan se reversă în urma seismului. Alţi martori au filmat clădirile zguduite.

Filipine se situează în zona numită Cercul de Foc al Pacificului, o regiune vastă unde se petrec în mod frecvent cutremure şi eupţii vulcanice

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Răspunde pe site-urile Aleph News, Mediafax, Ziarul Financiar și pe paginile noastre de social media - ȘTIU și Aleph News. Vezi răspunsul la Știu, de la ora 19.55, Aleph News.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici