Doi militari turci au dispărut în Siria, existând suspiciuni că au fost răpiţi de reţeaua SI

Doi militari turci au dispărut, marţi după-amiază, în Siria, unde participau la o operaţiune, existând suspiciuni că au fost capturaţi de organizaţia teroristă Stat Islamic, potrivit cotidianului Hurriyet şi postului tv CNN Türk.

698 afișări
Imaginea articolului Doi militari turci au dispărut în Siria, existând suspiciuni că au fost răpiţi de reţeaua SI

Doi militari turci au dispărut în Siria, existând suspiciuni că au fost răpiţi de reţeaua SI (Imagine: Hepta/ Arhiva Foto Mediafax)

Cei doi militari participau la Operaţiunea turcă "Scut la Eufrat", iar contactele au fost pierdute în jurul orei 15.30.

Armata turcă a declanşat o operaţiune specială pentru localizarea celor doi militari dispăruţi.

Premierul Turciei, Binali Yildirim, a fost informat despre situaţie de şeful Statului Major, generalul Hulusi Akar.

Surse din cadrul reţelei teroriste Stat Islamic au anunţat marţi seară capturarea a doi militari turci.

 

Răspunde pe site-urile Aleph News, Mediafax, Ziarul Financiar și pe paginile noastre de social media - ȘTIU și Aleph News. Vezi răspunsul la Știu, de la ora 19.55, Aleph News.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici