Reţeaua teroristă Stat Islamic revendică atentatul comis în campusul Universităţii din Ohio

Reţeaua teroristă Stat Islamic a revendicat atacul comis luni de un militant de origine somaleză în campusul Universităţii de Stat din Ohio, soldat cu rănirea a zece persoane, anunţă Institutul american SITE, specializat în monitorizarea site-urilor islamiste.

2794 afișări
Imaginea articolului Reţeaua teroristă Stat Islamic revendică atentatul comis în campusul Universităţii din Ohio

Reţeaua teroristă Stat Islamic revendică atentatul comis în campusul Universităţii din Ohio

Un student somalez a lovit intenţionat cu maşina un grup de persoane, după care a atacat cu un cuţit, luni, în campusul Universităţii de Stat din Ohio, rănind zece persoane înainte de a fi împuşcat mortal de poliţie.

"Atacul din Ohio a fost comis de un soldat al Califatului", a transmis marţi seară organizaţia teroristă sunnită Stat Islamic, într-un comunicat postat pe site-ul propriei agenţii de ştiri, Amaq.

Înainte de comiterea atentatului, Abdul Razak Ali Artan postase pe Facebook următorul mesaj: "Dacă vreţi ca musulmanii să înceteze comiterea unor atacuri individuale, faceţi pace cu reţeaua teroristă Stat Islamic. America, încetează să te implici în treburile altor ţări. Nu suntem slabi, să nu uiţi asta!".

 

Răspunde pe site-urile Aleph News, Mediafax, Ziarul Financiar și pe paginile noastre de social media - ȘTIU și Aleph News. Vezi răspunsul la Știu, de la ora 19.55, Aleph News.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici