Donald Trump beneficiază de creşterea popularităţii, tinzând să o depăşească pe Hillary Clinton

Candidatul republican, Donald Trump, înregistrează o creştere considerabilă a popularităţii, în perspectiva scrutinului prezidenţial din noiembrie, tinzând să aibă un avans în raport cu adversara democrată, Hillary Clinton, relevă un sondaj efectuat de Bloomberg.

2069 afișări
Imaginea articolului Donald Trump beneficiază de creşterea popularităţii, tinzând să o depăşească pe Hillary Clinton

Donald Trump beneficiază de creşterea popularităţii, tinzând să o depăşească pe Hillary Clinton

Conform sondajului efectuat la nivel naţional, în cazul în care în cursa electorală ar fi doar Hillary Clinton şi Donald Trump, cei doi candidaţi sunt la egalitate, cu 46%. În cazul includerii tuturor candidaţilor la preşedinţie, Donald Trump este pe primul loc, cu 43%, Hillary Clinton este creditată cu 41%, Gary Johnson ar obţine 8%, iar Joll Stein 4%.

În sondajul similar efectuat în august, Hillary Clinton avea un avans cuprins între 4 şi 6% în faţa lui Donald Trump.

Sondajul de opinie a fost efectuat pe un eşantion de 1.002 potenţiali alegători la nivel naţional, de Institutul Bloomberg Politics, în intervalul 21-24 septembrie, având o marjă de eroare de +/-3,1%.

 

Răspunde pe site-urile Aleph News, Mediafax, Ziarul Financiar și pe paginile noastre de social media - ȘTIU și Aleph News. Vezi răspunsul la Știu, de la ora 19.55, Aleph News.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici