Donald Trump i-a trimis lui Kim Jong-Un o scrisoare „foarte prietenoasă”

Preşedintele american Donald Trump a declarat luni că i-a trimis liderului nord-coreean Kim Jong-Un o scrisoare „foarte prietenoasă”, ca răspuns la urările primite de la acesta cu ocazia zilei de naştere, în urmă cu o săptămână, conform Reuters.

277 afișări
Imaginea articolului Donald Trump i-a trimis lui Kim Jong-Un o scrisoare „foarte prietenoasă”

Donald Trump i-a trimis lui Kim Jong-Un o scrisoare „foarte prietenoasă”

Schimbul de scrisori dintre cei doi lideri vine în contextul în care relaţia dintre Statele Unite şi Coreea de Nord este tensionată şi viitorul programului nuclear al Coreei de Nord este incert.

Donald Trump a anunţat că scrisoarea primită de la Kim Jong-Un conţinea urări pentru ziua de naştere şi a transmis că viitorul Coreei de Nord va fi „fenomenal”.

Sarah Sanders, purtătorul de cuvânt de la Casa Albă, a transmis că „cei doi lideri au continuat să comunice”.

Preşedintele american Donald Trump va efectua sâmbătă o vizită oficială în Coreea de Sud, pentru a discuta despre modalităţi de reluare a discuţiilor privind programul nuclear nord-coreean.

Secretarul de stat american Mike Pompeo a declarat duminică că SUA este pregătită să reia negocierile cu Coreea de Nord "la un moment dat", dacă aceasta va da semne că doreşte să discute despre denuclearizare.

Răspunde pe site-urile Aleph News, Mediafax, Ziarul Financiar și pe paginile noastre de social media - ȘTIU și Aleph News. Vezi răspunsul la Știu, de la ora 19.55, Aleph News.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici