Donald Trump susţine presa independentă, dar va denunţa relatările deficitare, afirmă vicepreşedintele Mike Pence

Donald Trump, preşedintele Statelor Unite, are încredere în presa liberă şi independentă, dar nu va ezita să critice relatările deficitare, afirmă vicepreşedintele Michael Pence.

354 afișări
Imaginea articolului Donald Trump susţine presa independentă, dar va denunţa relatările deficitare, afirmă vicepreşedintele Mike Pence

Donald Trump susţine presa independentă, dar va denunţa relatările deficitare, afirmă Mike Pence (Imagine: Ron Sachs/ Hepta)

"Fiţi siguri că atât preşedintele, cât şi eu susţinem puternic presa liberă şi independentă, dar puteţi anticipa că preşedintele şi noi toţi vom continua să atragem atenţia presei când se grăbeşte şi pierde faptele", a declarat Mike Pence în cursul vizitei la sediul NATO, în Bruxelles.

"Atunci când presa înţelege greşit, preşedintele Donald Trump va prezenta lucrurile direct poporului american", a subliniat Mike Pence, citat de site-ul agenţiei Reuters.

Zilele trecute, Donald Trump a criticat din nou, în termeni foarte duri, presa americană, acuzând că este "lipsită de onestitate", liderul de la Casa Albă evocând performanţe "incredibile" la început de mandat şi anunţând combaterea în continuare a imigraţiei şi terorismului. "Din păcate, cea mai mare parte a presei de la Washington DC, New York şi Los Angeles nu scrie pentru oameni, ci pentru interese particulare ale unui sistem defect. Presa a devenit atât de lipsită de onestitate încât dacă nu vorbim despre acest lucru facem un mare deserviciu poporului american", a afirmat Donald Trump.

"Mă aflu astăzi aici pentru a le oferi noi informaţii cetăţenilor americani despre progresele incredibile pe care le-am înregistrat în cele patru săptămâni de la începerea mandatului. Am înregistrat progrese incredibile. Nu cred că a mai fost vreodată un preşedinte ales care într-o perioadă atât de scurtă să facă ce am făcut noi", a spus Donald Trump într-o conferinţă de presă organizată joi seară. "Un nou sondaj Rasmussen ..., de fapt, ... pentru că lumea înţelege, presa nu înţelege... De fapt şi presa înţelege, dar nu scrie. Să o spun aşa: un nou sondaj Rasmussen difuzat cu scurt timp în urmă arată că avem o cotă de susţinere de 55% care este în creştere. (...) Eu am candidat pentru a fi preşedintele cetăţenilor ţării noastre. Sunt aici pentru a schimba sistemul defect, astfel încât să servească interesele familiilor şi comunităţilor", a subliniat Donald Trump.

 

Răspunde pe site-urile Aleph News, Mediafax, Ziarul Financiar și pe paginile noastre de social media - ȘTIU și Aleph News. Vezi răspunsul la Știu, de la ora 19.55, Aleph News.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici