Donald Trump urmează să discute cu adversarul său politic despre criza epidemică

  • Donald Trump urmează să discute prin telefon cu fostul vicepreşedinte Joseph Biden despre pandemie
  • Biden este favorit pentru a deveni candidatul Partidului Democrat în cursa prezidenţială
  • Cei doi vor analiza măsurile ce trebuie luate
487 afișări
Imaginea articolului Donald Trump urmează să discute cu adversarul său politic despre criza epidemică

Donald Trump urmează să discute cu adversarul său politic despre criza epidemică

Preşedintele SUA, Donald Trump, urmează să discute prin telefon cu fostul vicepreşedinte Joseph Biden, favorit pentru a deveni candidatul Partidului Democrat în cursa prezidenţială, despre măsuri necesare în contextul epidemiei de coronavirus.

Joseph Biden a declarat în cursul unui eveniment online pentru colectarea de fonduri electorale că echipa sa discută cu reprezentanţi ai Casei Albe despre organizarea unei convorbiri telefonice cu preşedintele Donald Trump, informează site-ul Axios.com.

„Ieri, Administraţia Trump a sugerat că ar trebui să îl sun pe preşedinte pentru a-i oferi ajutorul. Ei bine, sunt fericit să aud că îmi va răspunde la telefon; echipa mea colaborează cu el pentru stabilirea detaliilor", a afirmat Joseph Biden.

Donald Trump şi Joseph Biden probabil vor fi adversari în scrutinul prezidenţial programat în noiembrie. O conversaţie ar marca o modificare surprinzătoare de atitudine între doi politicieni care s-au criticat frecvent inclusiv pentru aspecte personale.

Preşedintele Donald Trump a declarat că în mod "categoric" ar accepta să discute cu Joseph Biden. "Categoric, mi-ar plăcea să vorbim. L-am considerat mereu un tip drăguţ", a afirmat preşedintele SUA.

Potrivit celui mai recent bilanţ, realizat de Universitatea Johns Hopkins, în Statele Unite se înregistrează 261.438 de cazuri de coronavirus şi 6.699 de decese.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Răspunde pe site-urile Aleph News, Mediafax, Ziarul Financiar și pe paginile noastre de social media - ȘTIU și Aleph News. Vezi răspunsul la Știu, de la ora 19.55, Aleph News.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici