Emmanuel Macron va merge la Nisa, pentru a oferi susţinere după atacul terorist soldat cu trei morţi şi numeroşi răniţi

  • Emmanuel Macron se deplasează la Nisa, unde a avut loc un atac islamist
  • Primar: "Îi mulţumesc preşedintelui Republicii, care m-a sunat şi în acest moment este în drum spre Nisa"
  • Trei persoane au fost ucise, iar altele au fost rănite în atacul terorist din Nisa
645 afișări
Imaginea articolului Emmanuel Macron va merge la Nisa, pentru a oferi susţinere după atacul terorist soldat cu trei morţi şi numeroşi răniţi

Emmanuel Macron va merge la Nisa, pentru a oferi susţinere după atacului terorist soldat cu trei morţi şi numeroşi răniţi

Preşedintele Franţei, Emmanuel Macron, se va deplasa joi la Nisa, pentru a vizita locul atacului terorist soldat cu trei morţi şi numeroşi răniţi, informează cotidianul Le Figaro.

"Îi mulţumesc preşedintelui Republicii, care m-a sunat şi în acest moment este în drum spre Nisa, pentru a ni se alătura şi a ne susţine", a declarat primarul oraşului, Christian Estrosi.

Palatul Élysée a confirmat că Emmanuel Macron se va deplasa la Nisa. Preşedintele a participat la şedinţa celulei de criză, organizată imediat după atac la sediul Ministerului de Interne.

Un militant islamist înarmat cu un cuţit a ucis trei persoane şi a rănit numeroase altele, joi dimineaţă, în incinta şi în jurul Catedralei Notre-Dame din oraşul Nisa. Agresorul a fost imobilizat şi arestat.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Răspunde pe site-urile Aleph News, Mediafax, Ziarul Financiar și pe paginile noastre de social media - ȘTIU și Aleph News. Vezi răspunsul la Știu, de la ora 19.55, Aleph News.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici