Explozie puternică într-un bloc de locuinţe din Slovacia. Cel puţin cinci persoane au murit. FOTO, VIDEO

O explozie puternică a avut loc, vineri, într-un bloc de locuinţe din Presov, oraş situat în estul Slovaciei. Cel puţin cinci persoane au murit, una dintre acestea aruncându-se de la balconul unui apartament, potrivit poliţiei, transmite Ruptly.

1238 afișări
Imaginea articolului Explozie puternică într-un bloc de locuinţe din Slovacia. Cel puţin cinci persoane au murit. FOTO, VIDEO

Explozie puternică într-un bloc de locuinţe din Slovacia. Cel puţin cinci persoane au murit. FOTO, VIDEO

Explozia iniţială a avut loc între etajele 9 şi 12 ale blocului de locuinţe, iar mai mulţi locuitori au rămas blocaţi în balcoanele apartamentelor. Poliţia a declarat că unul dintre oamenii rămaşi blocaţi a murit după ce s-a aruncat în gol. 

Jurnaliştii de la Reuters au transmis că cel puţin cinci persoane şi-au pierdut viaţa în urma incidentului.

Potrivit autorităţilor, explozia a fost atât de puternică încât geamurile clădirilor din apropiere s-au spart.

Explozia, produsă pe fondul unor scurgeri de gaz, a generat daune semnificative imobilului, iar autorităţile se tem că s-ar putea prăbuşi.

O şcoală din apropiere a fost evacuată de către autorităţi. „Am crezut că este un cutremur”, a afirmat un martor la incident.

Poliţiştii şi pompierii au intervenit şi au stabilit un cordon de securitate, după ce mai multe expozii minore au avut loc după deflagraţia iniţială.

De asemenea, intervenţia autorităţilor a fost îngreunată din cauza vântului puternic, potrivit Ruptly. 

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Răspunde pe site-urile Aleph News, Mediafax, Ziarul Financiar și pe paginile noastre de social media - ȘTIU și Aleph News. Vezi răspunsul la Știu, de la ora 19.55, Aleph News.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici