„Proviziile lui El Chapo”, distribuite în Mexic de fiica traficantului şi cartelurile de droguri în comunităţile sărace. Ce conţin

Fiica lui Joaquin „El Chapo” Guzman şi mai multe carteluri mexicane au postat pe reţelele de socializare imagini în care apar distribuind pachete cu ajutoare familiilor sărace din Mexic, afectate de pandemia de Covid-19, scrie Reuters.

2294 afișări
Imaginea articolului „Proviziile lui El Chapo”, distribuite în Mexic de fiica traficantului şi cartelurile de droguri în comunităţile sărace. Ce conţin

Fiica lui El Chapo şi cartelurile de droguri mexicane, distribuie ajutoare persoanelor afectate de noul coronavirus

Într-un videoclip postat pe Facebook, fiica lui Guzman, Alejandrina, poate fi văzută cum umple cu hârtie igienică şi mâncare o cutie de carton pe care este pus logo-ul companiei sale şi chipul lui El Chapo.

Proviziile lui El Chapo”, aşa cum au fost numite cutiile distribuite în oraşul Guadalajara, conţin pe lângă hârtie igienică, uleiul, zahărul, orezul şi alte articole de uz casnic.

Şi alte carteluri de droguri mexicane şi-au făcut publicitate pe reţelele de socializare, arătând cum distribuie ajutoare în comunităţile sărace unde îşi desfăşoară activitatea.

Într-un videoclip pot fi văzute zeci de persoane care distribuie pachete cu logo-ul cartelului Jalisco New Generation (CJNG) şi mesajul „De la prietenii voştri, sprijin de urgenţă CJNG, COVID-19”.

Mai mulţi bărbaţii înhămaţi şi îmbrăcaţi în haine militare pot fi văzuţi aruncând coletele într-o mulţime de rezidenţi.

În Mexic au fost înregistrate 5.847 cazuri de persoane infectate cu noul coronavirus şi 449 de decese. Dar numărul testelor realizate de autorităţi este extrem de mic, 40.091, adică 311 teste la un milion de locuitori.

 

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Răspunde pe site-urile Aleph News, Mediafax, Ziarul Financiar și pe paginile noastre de social media - ȘTIU și Aleph News. Vezi răspunsul la Știu, de la ora 19.55, Aleph News.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici