Funeraliile Reginei Elisabeta a II-a, cel mai mare eveniment televizat din istorie

Înmormântarea Reginei Elisabeta a II-a va fi cel mai mare eveniment televizat din istorie: se estimează 4,1 miliarde de telespectatori.

1802 afișări
Imaginea articolului Funeraliile Reginei Elisabeta a II-a, cel mai mare eveniment televizat din istorie

Funeraliile Reginei Elisabeta a II-a, cel mai mare eveniment televizat din istorie

Funeraliile vor depăşi ceremonia de deschidere a Jocurilor Olimpice din 1996 de la Atlanta, văzută de 3,6 miliarde de oameni, şi înmormântarea Prinţesei Diana, văzută de 2,5 miliarde de spectatori, scrie Repubblica.

Miercuri, porţile de la Westminster Hall au fost deschise pentru a permite publicului să îi prezinte omagiile Reginei Elisabeta a II-a. Sicriul rămâne aici până în dimineaţa înmormântării, în 19 septembrie, potrivit The Guardian.

Sicriul Reginei a fost adus la Westminster Hall într-o procesiune de la Palatul Buckingham în această după-amiază.

Începând cu ora 17.00 (ora 19.00, ora României), se formase o coadă de 3,8 km, pentru că sute de oameni stau la rând pentru a intra în sala unde este depusă Regina, să îi aducă un ultim omagiu.

Peste 110.000 de persoane au semnat o petiţie pentru instituirea "Zilei Reginei Elisabeta a II-a", o sărbătoare publică dedicată memoriei Reginei Elisabeta, informează presa britanică.

 

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Răspunde pe site-urile Aleph News, Mediafax, Ziarul Financiar și pe paginile noastre de social media - ȘTIU și Aleph News. Vezi răspunsul la Știu, de la ora 19.55, Aleph News.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici