Grafic cu acronime ale unor expresii obscene în limba engleză, difuzat la televiziunea norvegiană - FOTO

Un optotip cu acronime ale unor expresii triviale în limba engleză a fost afişat din greşeală la o emisiune informativă serioasă din Norvegia, Dagsrevyen, care aborda subiectul tratamentului optic pentru pensionari.

906 afișări
Imaginea articolului Grafic cu acronime ale unor expresii obscene în limba engleză, difuzat la televiziunea norvegiană - FOTO

Grafic cu acronime ale unor expresii obscene în limba engleză, difuzat la televiziunea norvegiană

În partea de sus a tabloului, folosit pentru controlarea acuităţii vizuale, era afişată abrevierea OMG (Oh My God), iar dedesubt se putea citi WTF, abrevierea unei exclamaţii obscene ("What The F..."). Cele două acronime erau urmate de altul şi mai ofensator STFU, care înseamnă "Shut The F... up", sub care se putea citi, cu litere mai mici, PWN3D, o abreviere argotică pentru cineva care a fost învins într-un mod umilitor, relatează Daily Mail.

Explicaţia acestui incident nu a fost încă găsită, dar este puţin probabil ca această combinaţie de litere să fi fost întâmplătoare. Există sugestii că cineva ar fi aranjat în mod deliberat literele pentru propriul amuzament, fără să ştie că graficul va fi folosit la televiziune.

Producătorul emisiunii, Solveig Tvedt, a recunoscut că ea şi echipa sa nu au verificat în mod corespunzător graficul înainte ca acesta să fie difuzat.

Răspunde pe site-urile Aleph News, Mediafax, Ziarul Financiar și pe paginile noastre de social media - ȘTIU și Aleph News. Vezi răspunsul la Știu, de la ora 19.55, Aleph News.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici