Hillary Clinton, personaj principal într-o serie de dialoguri imaginare găsite pe un blog umoristic

Secretarul de Stat american, Hillary Clinton, este personajul principal într-o serie de dialoguri imaginare găsite pe un blog umoristic care provoacă rumoare în presa din Statele Unite.

751 afișări
Imaginea articolului Hillary Clinton, personaj principal într-o serie de dialoguri imaginare găsite pe un blog umoristic

Hillary Clinton, personaj principal într-o serie de dialoguri imaginare găsite pe un blog umoristic

"Bună, Hil', ce faci acolo?", spune Barack Obama. "Conduc lumea", răspunde Hillary Clinton într-unul dintre aceste scurte dialoguri.

Blogul esste constituit din mai multe astfel de discuţii care se ghidează pe acelaşi format: o fotografie, mereu aceeaşi, a doamnei Clinton care se pregăteşte să îşi consulte telefonul într-un avion, alături de o imagine a unei alte personalităţi, şi câteva linii de dialog umoristice.

Una dintre cele mai recente mici scenete pune alături pe şeful diplomaţiei americane şi pe cântăreaţa Lady Gaga:

"Din partea unei femei puternice către o alta, o bezea", spune Lady Gaga. "Dar cine imi vorbeşte?", răspunde Clinton.

Un alt mic dialog o prezintă pe fosta secretară de Stat, Condoleezza Rice care îi explică preşedintelui George W. Bush că a trimis un mesaj doamnei Clinton rugând-o să-l întrebe dacă i-a văzut ochelarii de soare.

"Îmi pare rău Condi, nu i-am găsit", spune Clinton, care poartă o pereche de ochelari de soare.

Şi Mark Zuckerberg face parte de asemenea din aceste scenete. Îl putem vedea pe tânărul miliardar trimiţând o "cere de prietenie", foarte asemănătoare cu cea a reţelei sociale Facebook, către Clinton, iar răspunsul acesteia este "Respinsă".

Blogul, lansat miercuri pe platforma Tumblr (http://textsfromhillaryclinton.tumblr.com/), este rezultatul a doi specialişti în comunicare, Adam Smith şi Stacy Lambe.

"Am hotărât că acest lucru ar putea deveni ceva cunoscut, pe care să îl retuşăm ulterior. Să fiu sincer, totul s-a întâmplat într-un bar după câteva pahare", a declarat Stacy Lambe.

"Am făcut câteva scenete şi alţii ne-au împărtăşit şi alte idei", a adăugat acesta. "Imediat a devenit ca un bulgăre de zăpadă".

Acest blog s-a regăsit în toată presa americană.

Departamentul de Stat nu a făcut nici un comentariu oficial. Dar "în mod sigur Hillary va comenta!", a menţionat Lambe, care a declarat pentru presa americană că este "un mare fan" al secretarului de Stat.

Răspunde pe site-urile Aleph News, Mediafax, Ziarul Financiar și pe paginile noastre de social media - ȘTIU și Aleph News. Vezi răspunsul la Știu, de la ora 19.55, Aleph News.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici