Împuşcături între militari la graniţa dintre India şi Pakistan/ Un copil de 12 ani, printre victime

Cel puţin două persoane au fost ucise de un atac efectuat de forţele armate indiene dincolo de Linia de Control care separă Kashmirul indian de cel pakistanez, informează Armata pakistaneză, citată de Al Jazeera.

4038 afișări
Imaginea articolului Împuşcături între militari la graniţa dintre India şi Pakistan/ Un copil de 12 ani, printre victime

Împuşcături între militari la graniţa dintre India şi Pakistan/ Un copil de 12 ani, printre victime

Potrivit comunicatului Armatei, forţele pakistaneze au răspuns atacului, iar mai multe schimburi de focuri s-au produs în timpul nopţii. Una dintre victime este un copil de 12 ani, iar o femeie a fost rănită grav în urma atacului.

Un purtător de cuvânt al Ministerului Apărării de la New Delhi a declarat pentru agenţia de ştiri Press Trust of India că forţele pakistaneze au deschis focul dincolo de Linia de Control. Autorităţile indiene nu au oferit informaţii despre eventuale victime.

Situaţia în Kashmir, regiune disputată de India şi Pakistan, continuă să fie foarte tensionată, mai ales după ce un atac sinucigaş a ucis 42 de soldaţi indieni în februarie, în Pulwama. Autorităţile indiene au învinuit Islamabadul că protejează gruparea armată Jaish-e-Muhammad, care a revendicat atacul, şi a lansat un raid aerian pe teritoriul Pakistanului, mişcare care a adus cele două puteri nucleare aproape de un nou război.

Răspunde pe site-urile Aleph News, Mediafax, Ziarul Financiar și pe paginile noastre de social media - ȘTIU și Aleph News. Vezi răspunsul la Știu, de la ora 19.55, Aleph News.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici