INCENDIU de amploare la o uzină din nord-vestul Germaniei - FOTO, VIDEO

Un incendiu masiv a izbucnit luni la o uzină de procesare a cărnii de pui situată în nord-vestul Germaniei, sute de pompieri depunând eforturi pentru stingerea flăcărilor, informează site-ul postului german N-TV.

3147 afișări
Imaginea articolului INCENDIU de amploare la o uzină din nord-vestul Germaniei - FOTO, VIDEO

INCENDIU de amploare la o uzină din nord-vestul Germaniei (Imagine: n-tv.de)

Incendiul a izbucnit luni seară la o fabrică de procesare a cărnii de pui a companiei Wiesenhof, în orăşelul german Lohne, situat în landul Saxonia Inferioară.

Cel puţin două hale mari ale uzinei au ars în totalitate, iar pompierii estimează că focul va putea fi stins abia marţi dimineaţă.

Sâmbătă, în uzina din Lohne a fost o scurtă alertă privind scurgeri de amoniac.

Autorităţile germane au dat asigurări că nu există emisii toxice în atmosferă, dar le-au recomandat localnicilor să rămână în case şi să ţină ferestrele închise.

 

Răspunde pe site-urile Aleph News, Mediafax, Ziarul Financiar și pe paginile noastre de social media - ȘTIU și Aleph News. Vezi răspunsul la Știu, de la ora 19.55, Aleph News.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici