INCENDIU devastator în al doilea cel mai popular PARC de distracţii din Europa, după Disneyland Paris. Răniţi, printre cele 25.000 de persoane evacuate - VIDEO

Mai multe persoane au fost rănite în urma unui incendiu la parcul de distracţii Europa-Park Rust din sud-vestul Germaniei, fiind nevoie de intervenţia a sute de pompieri pentru a stinge flăcările, informează site-ul postului Deutsche Welle.

3914 afișări
Imaginea articolului INCENDIU devastator în al doilea cel mai popular PARC de distracţii din Europa, după Disneyland Paris. Răniţi, printre cele 25.000 de persoane evacuate - VIDEO

INCENDIU devastator în al doilea cel mai popular PARC de distracţii din Europa, după Disneyland Paris. Răniţi, printre cele 25.000 de persoane evacuate - VIDEO

Incendiul a izbucnit sâmbătă după-amiază şi abia duminică dimineaţă s-a reuşit stingerea în totalitate a incendiului.

În momentul izbucnirii incendiului se estimează că în parc se aflau aproximativ 25.000 de persoane. Vizitatorii au fost evacuaţi sâmbătă după-amiază, dar parcul a fost redeschis publicului duminică.

Administratorul parcului şi autorităţile au transmis iniţial că nicio persoană nu a fost rănită grav. Ulterior, postul public SWR a relatat că patru persoane au fost rănite, doi pompieri şi doi angajaţi ai parcului.

Potrivit site-ului de ştiri Sputnik News, cel mai recent bilanţ al poliţiei indică faptul că şapte pompieri au fost răniţi uşor.

Incendiul a cauzat pagube materiale semnificative, mai multe zone ale parcului fiind complet distruse.

Momentan nu se cunosc cauzele izbucnirii incendiului.

Europa-Park Rust este al doilea cel mai popular parc de distracţii din Europa, după Disneyland Paris.

 

 

 

Răspunde pe site-urile Aleph News, Mediafax, Ziarul Financiar și pe paginile noastre de social media - ȘTIU și Aleph News. Vezi răspunsul la Știu, de la ora 19.55, Aleph News.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici