„Li se spune cei mai jalnici hoţi din Belgia”. Indivizi care voiau să jefuiască un magazin, REŢINUŢI după ce au fost păcăliţi de patron | VIDEO

Mai mulţi indivizi care au vrut să jefuiască un magazin din Belgia l-au crezut pe proprietarul care i-a invitat să vină la sfârşitul programului pentru a le da mai mulţi bani, dar au fost surprinşi în flagrant de agenţii de poliţie, informează BBC News, RTL şi CNN.

2187 afișări
Imaginea articolului „Li se spune cei mai jalnici hoţi din Belgia”. Indivizi care voiau să jefuiască un magazin, REŢINUŢI după ce au fost păcăliţi de patron | VIDEO

Indivizi care voiau să jefuiască un magazin din Belgia, REŢINUŢI după ce au fost păcăliţi de patron

Şase indivizi au intrat într-un magazin din Charleroi în miezul zilei, cu intenţia de a comite un jaf. Proprietarul le-a spus să revină la sfârşitul programului, pentru a le putea da mai mulţi bani.

"Pare a fi o scenă de comedie. Li se spune cei mai jalnici hoţi din Belgia", a declarat proprietarul, identificat drept Didier, pentru BBC.

Proprietarul a explicat că a încercat să discute cu hoţii pentru a se familiariza. "Nu le-am dat nimic, dar le-am spus să revină mai târziu, când voi avea 2.000-3.000 de euro", a spus el.

Hoţii l-au crezut pe proprietar şi au ieşit din magazin. "Când am sunat la Poliţie, nu m-au crezut că hoţii se vor întoarce", a explicat patronul magazinului.

Dar hoţii au revenit la 17.30, cu o oră înainte de închiderea magazinului. Didier le-a spus că încă nu este sfârşitul programului, să vină peste o oră.

Cinci indivizi au revenit la ora 18.30, fiind reţinuţi de poliţie

Răspunde pe site-urile Aleph News, Mediafax, Ziarul Financiar și pe paginile noastre de social media - ȘTIU și Aleph News. Vezi răspunsul la Știu, de la ora 19.55, Aleph News.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici