Liderul unei celule teroriste a reţelei Stat Islamic a murit în confruntări cu agenţi ruşi. Doi suspecţi, arestaţi

Liderul unei celule a reţelei teroriste Stat Islamic a murit în schimburi de focuri cu agenţi ai serviciilor de securitate ruse, iar alţi doi islamişti au fost arestaţi preventiv în regiunea rusă Rostov, anunţă Serviciul Federal de Securitate (FSB), citat de agenţia de presă Tass.

2729 afișări
Imaginea articolului Liderul unei celule teroriste a reţelei Stat Islamic a murit în confruntări cu agenţi ruşi. Doi suspecţi, arestaţi

Liderul unei celule a reţelei Stat Islamic a murit în confruntări cu agenţi ruşi; doi suspecţi, arestaţi

"Serviciile speciale au depistat suspecţii în timp ce verificau contactele celulei teroriste eliminate în aprilie 2018", a anunţat luni Biroul de relaţii publice al Serviciului Federal de Securitate (FSB).

Agenţii FSB au încercat să oprească maşina suspecţilor în zona Glinki, situată în regiunea rusă Rostov. Liderul celulei teroriste a deschis focul spre agenţii FSB şi a utilizat o grenadă. Militantul islamist a murit în schimburile de focuri.

"Alţi doi membri ai organizaţiei teroriste au fost arestaţi în Rostov-pe-Don. Autorităţile au găsit substanţe explozive, detonatoare şi muniţie. Celula teroristă pregătea atacuri asupra agenţilor de poliţie şi în locuri aglomerate", a transmis FSB.

Taguri:
rusia,
terorism,

Răspunde pe site-urile Aleph News, Mediafax, Ziarul Financiar și pe paginile noastre de social media - ȘTIU și Aleph News. Vezi răspunsul la Știu, de la ora 19.55, Aleph News.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici