Lituania se teme, la graniţa cu Belarus. Evenimentele recente, prin ochii unei jurnaliste: „Lukashenko simte că îi vine sfârşitul”

  • Lituanienii se tem pentru siguranţa lor din cauza opoziţiei din Belarus
  • Regimul impus de Aleksandr Lukashenko şochează ţările vecine
  • Rita Miliute, jurnalist: Lukashenko îşi simte sfârşitul şi face acte disperate
6251 afișări
Imaginea articolului Lituania se teme, la graniţa cu Belarus. Evenimentele recente, prin ochii unei jurnaliste: „Lukashenko simte că îi vine sfârşitul”

Aleksandr Lukashenko. Sursa: Mediafax FOTO

Evenimentul care a şocat o lume întreagă îşi spune cuvântul în continuare. În timp ce ultimul dictator al Europei încearcă să-şi salveze declinul, vecinii ţării pe care el o guvernează cu o mână de fier se tem pentru siguranţa lor.
 
Rita, de profesie jurnalist, este din Lituania. În ciuda fricii, se bucură totuşi de faptul că în ţara ei nu există astfel de oameni.
 
„Se pare că Lukashenko simte că îi vine sfârşitul iar acţiunile lui sunt pur şi simplu disperate, face absolut orice crede el că este „smart”. Noi aici, în Lituania, am ştiut dintotdeauna ce înseamnă să ai regimul lui Lukashenko fix lângă graniţa ta. Acum putem vedea că toată lumea poate fi pusă în pericol dacă Lukashenko nu va fi oprit”, crede Rita Miliute.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Răspunde pe site-urile Aleph News, Mediafax, Ziarul Financiar și pe paginile noastre de social media - ȘTIU și Aleph News. Vezi răspunsul la Știu, de la ora 19.55, Aleph News.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici