Marea Britanie va trimite mai multe echipamente militare Ucrainei

Marea Britanie urmează să furnizeze Ucrainei mai multe echipamente militare, a confirmat premierul după o conversaţie telefonică cu preşedintele Zelenski.

1164 afișări
Imaginea articolului Marea Britanie va trimite mai multe echipamente militare Ucrainei

Sursa Foto- Hepta

Boris Johnson i-a transmis lui Zelenski că mai multe vehicule blindate, drone şi arme antitanc vor fi trimise în Ucraina, a declarat un purtător de cuvânt din Downing Street.

Zelenski i-a mulţumit premierului pentru pregătirea a peste 20 de trupe ucrainene care au sosit în Marea Britanie săptămâna trecută, transmite BBC.

Johnson a confirmat, de asemenea, că Regatul Unit îşi va redeschide ambasada de la Kiev săptămâna viitoare.

Purtătorul de cuvânt a spus că aceasta este o demonstraţie a „sprijinului şi solidarităţii noastre pentru poporul ucrainean”.

Soldaţii ucraineni care primesc antrenament în Marea Britanie sunt instruiţi pentru a utiliza 120 de vehicule blindate care vor fi furnizate Ucrainei pentru efortul de rezistenţă împotriva Moscovei, a spus guvernul.

 

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Răspunde pe site-urile Aleph News, Mediafax, Ziarul Financiar și pe paginile noastre de social media - ȘTIU și Aleph News. Vezi răspunsul la Știu, de la ora 19.55, Aleph News.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici