Masacrul din Noua Zeelandă: Bilanţul atacurilor teroriste a crescut

Bilanţul atacurilor din martie de la două moschei din Christchurch, Noua Zeelandă, a crescut la 51 de morţi, după ce un cetăţean turc care fusese spitalizat în urma atentatului a decedat, au informat autorităţile din Noua Zeelandă şi Turcia, citate de Euronews.

490 afișări
Imaginea articolului Masacrul din Noua Zeelandă: Bilanţul atacurilor teroriste a crescut

Masacrul din Noua Zeelandă: Bilanţul atacurilor teroriste a crescut

„Acest bărbat se afla la Terapie Intensivă din ziua atacului”, a declarat premierul Jacinda Ardern într-un comunicat. „Cu toţii am sperat că se va face bine, însă el a decedat din cauza rănilor suferite în timpul atacului de la moscheea Al Noor”, se mai arată în document.

Ministrul turc de Externe, Mevlut Cavusoglu, a anunţat pe Twitter: „Din păcate, l-am pierdut pe cetăţeanul nostru Zekeriya Tuyan, care fusese grav rănit în urma atacului perfid din Christchurch, Noua Zeelandă”.

Brenton Tarrant, un australian în vârstă de 28 de ani, este principalul suspect în cazul atacurilor armate de la cele două moschei din Christchurch, Noua Zeelandă. Următorul termen al procesului său a fost stabilit pe 14 iunie.

Răspunde pe site-urile Aleph News, Mediafax, Ziarul Financiar și pe paginile noastre de social media - ȘTIU și Aleph News. Vezi răspunsul la Știu, de la ora 19.55, Aleph News.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici