Membru al reţelei Stat Islamic, pus sub acuzare pentru terorism în Canada

Un cetăţean canadian suspectat de apartenenţă la reţeaua Stat Islamic a fost pus sub acuzare, în lipsă, pentru activităţi teroriste, anunţă justiţia din Canada, potrivit site-ul ziarului Le Figaro.

429 afișări
Imaginea articolului Membru al reţelei Stat Islamic, pus sub acuzare pentru terorism în Canada

Membru al reţelei Stat Islamic, pus sub acuzare pentru terorism în Canada

Farah Mohamed Shurdon, în vârstă de 22 de ani, originar din Calgary (regiunea Alberta), a părăsit Canada în martie 2014 şi s-a alăturat reţelei teroriste Stat Islamic, în Siria.

Justiţia canadiană l-a pus sub acuzare, în contumacie, pentru "acte de terorism", a anunţat Jandarmeria regală din Canada.

Grupuri islamiste au anunţat recent moartea lui Mohamed Shurdon, dar, potrivit serviciilor de spionaj occidentale, islamistul este în viaţă, făcând obiectul unui mandat de arestare emis de Interpol.

Răspunde pe site-urile Aleph News, Mediafax, Ziarul Financiar și pe paginile noastre de social media - ȘTIU și Aleph News. Vezi răspunsul la Știu, de la ora 19.55, Aleph News.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici