Milioane de oameni, blocaţi în locuinţe în nord-estul Statelor Unite, din cauza viscolului

Milioane de persoane sunt blocate în locuinţe, pe coasta de est a Statelor Unite, în a doua zi de viscol care paralizează zone din statele New York, Connecticut, New Jersey şi Massachusetts, în timp ce mii de zboruri au fost anulate.

147 afișări
Imaginea articolului Milioane de oameni, blocaţi în locuinţe în nord-estul Statelor Unite, din cauza viscolului

Milioane de oameni, blocaţi în locuinţe în nord-estul Statelor Unite, din cauza viscolului (Imagine: Arhiva Mediafax Foto)

Starea de urgenţă a fost decretată în şapte state din nord-estul Statelor Unite, iar peste 7.100 de zboruri au fost anulate luni şi marţi din cauza ninsorilor abundente şi a rafalelor de vânt care au ajuns la 110 km/h.

Toate cursele aeriene au fost anulate la aeroporturile LaGuardia din New York şi Logan din Boston. Numeroase zboruri au fost anulate pe aeroportul internaţional John F. Kennedy din New York.

Pentru prima dată în istorie, metroul din New York a fost oprit, iar primarul Bill de Blasio a închis toate şcolile şi le-a ordonat şoferilor să evite deplasările.

Interdicţii de circulaţie au fost emise şi în statele Connecticut, New Jersey şi Massachusetts.

La Boston, serviciile de transport public au fost suspendate.

Zona cea mai afectată este Long Island (New York), unde stratul de zăpadă măsoară 40 de cm.

Răspunde pe site-urile Aleph News, Mediafax, Ziarul Financiar și pe paginile noastre de social media - ȘTIU și Aleph News. Vezi răspunsul la Știu, de la ora 19.55, Aleph News.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici