Ministrul de Externe al Rusiei speră că relaţiile cu UE vor reveni la normal

Ministrul de Externe al Rusiei, Serghei Lavrov a declarat marţi, în urma discuţiilor purtate cu Înaltul reprezentant UE pentru Afaceri Externe, Federica Mogherini, că Moscova speră ca situaţia relaţiilor bilaterale dintre Rusia şi UE să revină la normalitate, potrivit agenţiei de ştiri TASS.

635 afișări
Imaginea articolului Ministrul de Externe al Rusiei speră că relaţiile cu UE vor reveni la normal

Ministrul de Externe al Rusiei speră că relaţiile cu UE vor reveni la normal

"Cred că situaţia va reveni la normalitate...iar acest lucru este atât în interesul Rusiei cât şi al Uniunii Europene", a declarat Lavrov. Atât Moscova cât şi Bruxelles-ul sunt de acord cu necesitatea menţinerii unor contacte regulate între Rusia şi Uniunea Europeană.

"Aş vrea să-i mulţumesc lui Federica Mogherini pentru această întâlnire. Imediat ce Federica a aflat că am fost invitat să fac o vizită în Belgia, mi-a cerut să mă întâlnesc cu ea şi am acceptat cu plăcere", a mai declarat ministrul de Externe al Rusiei.

Totodată Lavrov a mai subliniat faptul că "împărtăşesc complet ceea ce tocmai s-a spus despre necesitatea unor contacte regulate".

 

Răspunde pe site-urile Aleph News, Mediafax, Ziarul Financiar și pe paginile noastre de social media - ȘTIU și Aleph News. Vezi răspunsul la Știu, de la ora 19.55, Aleph News.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici