MONITORUL APĂRĂRII: Rusia montează noi sisteme de rachete antiaeriene pe portavionul Amiral Kuzneţov. Când vor fi operaţionale

Rusia va începe lucrările de modernizare a singurului portavion, nava Amiral Kuzneţov, care va fi dotată cu noi sisteme de rachete antiaeriene, anunţă Forţele Navale ruse.

12107 afișări
Imaginea articolului MONITORUL APĂRĂRII: Rusia montează noi sisteme de rachete antiaeriene pe portavionul Amiral Kuzneţov. Când vor fi operaţionale

Rusia începe lucrările pentru modernizarea portavionului Amiral Kuzneţov (Imagine: tass.com)

"Lucrările vor începe în luna mai, iar în anul 2021 portavionul ar urma să redevină operabil", a declarat Viktor Bursuk, adjunctul comandantului Forţelor Navale ruse.

"Sistemele antiaeriene vor fi îmbunătăţite şi vor fi instalate sisteme de rachete sol-aer Pantsyr. Echipamentele pentru generare de electricitate vor fi înlocuite, la fel şi sistemele pentru controlul zborurilor", a precizat Viktor Bursuk, citat de site-ul agenţiei Tass.

Nava Amiral Kuzneţov, singurul portavion al Rusiei, se află acum la şantierul naval Zviozdocha.

CITEŞTE continuarea în Monitorul Apărării şi Securităţii

 

Răspunde pe site-urile Aleph News, Mediafax, Ziarul Financiar și pe paginile noastre de social media - ȘTIU și Aleph News. Vezi răspunsul la Știu, de la ora 19.55, Aleph News.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici