Noi speculaţii privind starea de sănătate a lui Donald Trump după o vizită neanunţată la un centru medical

Preşedintele american Donald Trump a făcut o vizită neanunţată în weekend la medic care a ridicat noi semne de întrebare cu privire la starea sa de sănătate după ce Casa Albă a emis luni seară un comunicat negând ”speculaţiile” potrivit cărora ar fi avut o urgenţă medicală, potrivit Washington Post.

347 afișări
Imaginea articolului Noi speculaţii privind starea de sănătate a lui Donald Trump după o vizită neanunţată la un centru medical

Noi întrebări privind starea de sănătate a lui Trump după o vizită neanunţată la un centru medical

Trump, în vârstă de 73 de ani, a făcut sâmbătă o vizită neprogramată la centrul medical Walter Reed, o vizită care a rămas învăluită în mister două zile, timp în care Trump a ieşit de sub ochiul public, Casa Albă a evitat să răspundă la întrebări legate de sănătatea sa.

Într-un comunicat emis luni seară, medicul său, Sean Conley, a scris că ”examinarea provizorie” din week-end a fost ”de rutină”, şi că a fost păstrată secretă din cauza ”incertitudinilor legate de programare”.

În ciuda unor speculaţii, preşedintele nu are nicio afecţiune toracică, nici nu a fost consultat sau tratat de vreo problenă urgentă sau acută. Mai exact, nu a fost supus niciunei evaluări cardiace specializate sau neurologice”, a adăugat Conley.

În timp ce Trump a menţionat că a început ”prima etapă” a evaluării sale medicale anuale, Conley a declarat că Trump va efectua o ”examinare mai complexă” anul viitor. Trump şi-a descris starea de sănătate pe Twitter ca fiind ”foarte bună(excelentă)”.

În comunicat, Conley nu a caracterizat starea completă de sănătate a preşedintelui, dar a inclus valorile colesterolului acestuia care au scăzut de la ultimul examen medical al lui Donald Trump din luna februarie.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Taguri:
sua,
trump,
sănătate

Răspunde pe site-urile Aleph News, Mediafax, Ziarul Financiar și pe paginile noastre de social media - ȘTIU și Aleph News. Vezi răspunsul la Știu, de la ora 19.55, Aleph News.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici