O româncă este acuzată că a vrut să-şi vândă nou-născutul în Marea Britanie, în schimbul sumei de 11.000 de lire sterline - FOTO

Publicaţia britanică Daily Mail relatează, în primele pagini, cazul unei românce de 19 ani care este acuzată că a vrut să-şi vândă copilul nou-născut.

212 afișări
Imaginea articolului O româncă este acuzată că a vrut să-şi vândă nou-născutul în Marea Britanie, în schimbul sumei de 11.000 de lire sterline - FOTO

O tânără româncă a ajuns în presa străină după ce ar fi vrut să-şi vândă nou-născutul (Imagine: Shutterstock)

Tânăra este acuzată că a vrut să îşi vândă fiul unui cuplu spaniol, rezident în Marea Britanie, în schimbul sumei de 11.000 de lire sterline, în timp ce posta fotografii cu micuţul pe Facebook şi îşi exprima public iubirea faţă de propriul fiu, scrie sursa citată.

Într-un interviu acordat recent jurnaliştilor de la Mail Online, tânăra neagă acuzaţiile ce i se aduc: "Mă simt foarte prost că lumea crede că aş putea vreodată să îmi vând fiul. L-am dat în grija unui cuplu care îmi sunt şi prieteni pentru că vreau să îl protejez de tatăl său biologic, care este dependent de droguri. Stilul său de viaţă îi va aduce numai necazuri copilului nostru. Când eram însărcinată mi-a pus cuţitul la gât".

Tânăra s-a mutat recent în Spania, iar copilul este în grija Serviciilor Sociale din Marea Britanie. În ciuda acuzaţiilor aduse împotriva ei, ea a insistat că singura ei fărădelege a fost aceea de a falsifica un certificat de naştere, pentru a putea trece un prieten ca fiind tatăl biologic al nou-născutului.

Ea a menţionat că a luat această decizie riscantă pentru că nu doreşte ca tatăl copilului să aibă vreun drept asupra custodiei sau modului în care îl va creşte pe cel mic. 

Răspunde pe site-urile Aleph News, Mediafax, Ziarul Financiar și pe paginile noastre de social media - ȘTIU și Aleph News. Vezi răspunsul la Știu, de la ora 19.55, Aleph News.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici