Obama a afirmat despre Trump că este nepotrivit pentru preşedinţie şi are "idei trăznite"

Preşedintele american Barack Obama a declarat despre Donald Trump că este nepotrivit pentru funcţia de preşedinte şi are "idei pur şi simplu trăznite", după ce candidatul republican l-a criticat pentru politica externă din timpul mandatului, scrie Reuters online.

895 afișări
Imaginea articolului Obama a afirmat despre Trump că este nepotrivit pentru preşedinţie şi are "idei trăznite"

Obama a afirmat despre Trump că este nepotrivit pentru preşedinţie şi are "idei trăznite"

Preşedintele american Barack Obama a mai declarat că Trump a demonstrat că nu are competenţele necesare să fie un lider, iar alegătorii americani au putut să observe acest lucru de fiecare data când acesta a vorbit.

"Nu cred că acest tip este calificat să fie preşedintele Statelor Unite, şi de fiecare dată când vorbeşte, această opinie este confirmată," a spus Obama la o conferinţă de presă.

"Cel mai important lucru pentru public şi presă este doar să asculte ce spune el şi urmărească şi să pună întrebări cu privire la ceea ce par a fi idei contradictorii sau neinformate ori pur şi simplu traznite."

Donald Trump, candidatul republican la alegerile prezidenţiale americane, şi-a exprimat miercuri aprecierea faţă de preşedintele rus, Vladimir Putin, spunând ca acesta a fost un lider mai bun decât Barack Obama.

"A fost un lider. Mult mai mult decât a fost preşedintele nostru", a declarat Trump despre Putin.

 

Răspunde pe site-urile Aleph News, Mediafax, Ziarul Financiar și pe paginile noastre de social media - ȘTIU și Aleph News. Vezi răspunsul la Știu, de la ora 19.55, Aleph News.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici