Oficial rus: Capacitatea opoziţiei siriene de a ajunge la acorduri la negocierile de pace de la Geneva, discutabilă

Capacitatea opoziţiei siriene de a ajunge la acorduri în cadrul negocierilor de pace de la Geneva este discutabilă, a declarat purtătorul de cuvânt al ministerului rus de Externe, Maria Zakharova, potrivit agenţiei Tass.

465 afișări
Imaginea articolului Oficial rus: Capacitatea opoziţiei siriene de a ajunge la acorduri la negocierile de pace de la Geneva, discutabilă

Oficial rus: Capacitatea opoziţiei siriene de a ajunge la acorduri la negocierile de pace de la Geneva, discutabilă (Imagine: Hepta)

"Ne pare rău să spunem că după primele două zile de discuţii între părţile siriene implicate în conflict, capacitatea opoziţiei de a ajunge la acorduri la negocierile de la Geneva este încă discutabilă", a spus ea.

"Aşa-numita Înalta Comisie pentru Negocieri (HCN), cu sediul la Riyadh, a refuzat să comunice în egală măsură cu grupurile de opoziţie de la Moscova şi cele de la Cairo. De fapt, perturbă dialogul (...) cu alte grupuri de opoziţie precum şi cu delegaţia Guvernului sirian", a continuat aceasta.

 

Răspunde pe site-urile Aleph News, Mediafax, Ziarul Financiar și pe paginile noastre de social media - ȘTIU și Aleph News. Vezi răspunsul la Știu, de la ora 19.55, Aleph News.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici