Peste 90 de persoane, intoxicate cu alcool, spitalizate în timpul unui concert în SUA. Majoritatea pacienţilor, minori

Peste 90 de persoane au fost spitalizate în timpul unui concert al muzicianului Chance The Rapper, ce a avut loc în oraşul american Connecticut, potrivit autorităţilor citate de CNN.

741 afișări
Imaginea articolului Peste 90 de persoane, intoxicate cu alcool, spitalizate în timpul unui concert în SUA. Majoritatea pacienţilor, minori

Peste 90 de persoane, intoxicate cu alcool, spitalizate în timpul unui concert în SUA. Majoritatea pacienţilor, minori

Poliţiştii au transmis că cel puţin 50 dintre persoanele ce au fost transportate la spital ar fi fost intoxicate cu alcool.

Majoritatea pacienţilor erau minori. Au fost luate măsuri pentru aducerea în discuţie a acestei probleme întâlnite la concerte.

Numărul persoanelor spitalizate în timpul concertului, 90, depăşeşte cu mult norma medie a minorilor intoxicaţi cu alcool, cifra ajungând de regulă la 20-30 de persoane la un concert.

 

Răspunde pe site-urile Aleph News, Mediafax, Ziarul Financiar și pe paginile noastre de social media - ȘTIU și Aleph News. Vezi răspunsul la Știu, de la ora 19.55, Aleph News.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici