Poliţia britanică ”lucrează îndeaproape” cu SUA privind distribuirea informaţiilor în cazul anchetei atacului din Manchester, ”după noi asigurări”

Poliţia din Marea Britanie a reluat legăturile cu SUA privind distribuirea informaţiilor în cazul anchetei atacului din Manchester, după o suspendare temporară din cauza unor serii de dezvăluiri din partea părţii americane, potrivit şefilor de poliţie, citaţi de presa internaţională.

298 afișări
Imaginea articolului Poliţia britanică ”lucrează îndeaproape” cu SUA privind distribuirea informaţiilor în cazul anchetei atacului din Manchester, ”după noi asigurări”

Poliţia britanică ”lucrează îndeaproape” cu SUA privind distribuirea informaţiilor în cazul anchetei atacului din Manchester, ”după noi asigurări” (Imagine: Hepta)

Mark Rowley, şeful diviziei pentru antiterorism a Poliţiei Metropolitane, a confirmat că Marea Britanie a primit ”noi asigurări” din partea omologilor lor străini şi ”lucrează din nou îndeaproape” cu aceştia.

Dezvăluiri de informaţii şi publicarea unor fotografii ce ar fi făcut parte din ancheta poliţiei britanice asupra atacului de la Arena Manchester au apărut zilele trecute în publicaţia The New York Times.

Consiliul Naţional al Şefilor de Poliţie din Marea Britanie a transmis că ”aceste scurgeri de informaţii subminează investigaţia şi încrederea victimelor, martorilor şi familiilor lor”.

Joi, pentru doar o zi Marea Britanie a suspendat distribuirea de informaţii despre atacul din Manchester agenţiilor americane de aplicare a legii din cauza acestor serii de dezvăluiri de informaţii.

 

Răspunde pe site-urile Aleph News, Mediafax, Ziarul Financiar și pe paginile noastre de social media - ȘTIU și Aleph News. Vezi răspunsul la Știu, de la ora 19.55, Aleph News.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici