Preşedintele Braziliei are probleme de sănătate. Acesta a fost internat şi ar putea avea nevoie de o intervenţie chirurgicală

  • Preşedintele Braziliei, Jair Bolsonaro, a suferit un blocaj intestinal.
  • Acesta se află la a doua spitalizare de când a fost înjunghiat, în zona abdominală, în septembrie 2018.
360 afișări
Imaginea articolului Preşedintele Braziliei are probleme de sănătate. Acesta a fost internat şi ar putea avea nevoie de o intervenţie chirurgicală

Preşedintele Braziliei, Jair Bolsonaro, a fost dus la spital cu un blocaj intestinal şi s-ar putea să fie supus unei noi intervenţii chirurgicale. Acesta a spus că a început să se simtă rău duminică după-amiaza, fiind dus la spital în această dimineaţă.

„Vor fi efectuate mai multe teste pentru o posibilă intervenţie chirurgicală pe o obstrucţie internă din regiunea abdominală”, a postat Bolsonaro pe Twitter, citat de The Guardian.

Acesta se află la a doua spitalizare „cu aceleaşi simptome” de când a fost înjunghiat, în timpul unui eveniment de campanie, în septembrie 2018, atunci fiind supus unei operaţii de urgenţă.

Spitalul Vila Nova Star din São Paulo a confirmat, într-o notă medicală, că Bolsonaro a fost internat la spital în primele ore ale zilei de luni cu un blocaj intestinal.

„Este în stare stabilă, în curs de tratament şi va fi reevaluat în această dimineaţă de echipa doctorului Antonio Luiz de Vasconcellos Macedo. Momentan, nu există nicio prognoză ca acesta să fie externat”, se arată în comunicat.

Jair Bolsonaro este la putere din 2019 şi intenţionează să candideze pentru a fi reales ca preşedinte. Votul este programat pentru luna octombrie a anului acesta.

 

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Răspunde pe site-urile Aleph News, Mediafax, Ziarul Financiar și pe paginile noastre de social media - ȘTIU și Aleph News. Vezi răspunsul la Știu, de la ora 19.55, Aleph News.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici