Putin a ieşit din ascunzătoare ca să arunce alte vorbe grele: Kievul se sinucide

„Occidentul foloseşte ucrainenii ca şi carne de tun” şi „exploatează resursele Ucrainei de ceva vreme”, a declarat de preşedintele rus Vladimir Putin, într-un discurs adresat membrilor SCO, Organizaţia de Cooperare din Shanghai.

2159 afișări
Imaginea articolului Putin a ieşit din ascunzătoare ca să arunce alte vorbe grele: Kievul se sinucide

Putin a ieşit din ascunzătoare şi aruncă alte vorbe grele: Kievul se sinucide

„Vedem consecinţele grave ale unor astfel de acţiuni în Ucraina astăzi. Timp de câţiva ani, Occidentul şi-a deturnat şi exploatat fără ruşine resursele, a încurajat genocidul şi teroarea în Donbass, a transformat această ţară în colonia ei şi acum el foloseşte cinic poporul ucrainean ca şi carne de tun, ca berbec împotriva Rusiei, continuând să aprovizioneze Ucraina cu arme şi muniţie, trimiţând mercenari, o împinge pe o cale sinucigaşă”, a spus şeful Rusiei.

Mai mult, potrivit liderului de la Kremlin, Statele Unite s-au concentrat pe extinderea agresivă a NATO, distrugând arhitectura de stabilitate strategică care fusese creată de zeci de ani.

„Natura şi amploarea ameninţărilor moderne impun cerinţe din ce în ce mai mari asupra interacţiunii noastre în departamentele de apărare. Trebuie să lucrăm împreună pentru a forma un sistem de securitate şi cooperare mai flexibil şi durabil, care să fie adecvat provocărilor actuale şi să se bazeze pe legea, dreptul internaţional şi respectul pentru interesele reciproce”, a adăugat Putin către SCO.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Răspunde pe site-urile Aleph News, Mediafax, Ziarul Financiar și pe paginile noastre de social media - ȘTIU și Aleph News. Vezi răspunsul la Știu, de la ora 19.55, Aleph News.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici