Rata de popularitate a lui Donald Trump este în creştere

Rata de popularitate a preşedintelui SUA, Donald Trump, este în creştere, 42% dintre cetăţenii americani fiind de acord cu politicile liderului de la Casa Albă, relevă datele unui sondaj de opinie efectuat de Universitatea Monmouth, relatează Politico.com.

1164 afișări
Imaginea articolului Rata de popularitate a lui Donald Trump este în creştere

Rata de popularitate a lui Donald Trump este în creştere

Potrivit sondajului de opinie, 42% dintre cetăţenii americani sunt de acord cu politicile lui Donald Trump, cu 10% mai mult faţă de luna decembrie a anului trecut şi pentru prima dată în ultimele cinci luni când rata de popularitate a preşedintelui SUA depăşeşte pragul de 40%.

În schimb, 50% dintre cei chestionaţi au precizat că nu sunt de acord cu performanţele lui Donald Trump.

De asemenea, 63% dintre americani cred că ţara lor se îndreaptă într-o direcţie greşită, în timp ce 37% sunt de părere că SUA se află pe un drum bun.

Sondajul, publicat miercuri, a fost efectuat în perioada 28-30 ianuarie, înaintea discursului preşedintelui american despre Starea Uniunii. Acesta a fost realizat pe un eşantion de 806 persoane cu vârsta de peste 18 ani şi are o marjă de eroare de +/- 3.5%.

 

Răspunde pe site-urile Aleph News, Mediafax, Ziarul Financiar și pe paginile noastre de social media - ȘTIU și Aleph News. Vezi răspunsul la Știu, de la ora 19.55, Aleph News.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici