Rusia acuză că un atac cu drone a provocat incendiul de la depozitul de combustibil din Sevastopol

Un atac cu dronă a provocat un incendiu la un depozit de combustibil din portul Sevastopol din Crimeea, a declarat sâmbătă guvernatorul oraşului, instalat la Moscova, potrivit Reuters. â

776 afișări
Imaginea articolului Rusia acuză că un atac cu drone a provocat incendiul de la depozitul de combustibil din Sevastopol

Rusia acuză că un atac cu drone a provocat incendiul de la depozitul de combustibil din Sevastopol

Experţii au examinat locul şi „a devenit clar că doar o singură dronă a reuşit să ajungă la rezervorul de petrol”, a declarat Mihail Razvojaev, adăugând că nimeni nu a fost rănit în incendiu.

O altă dronă a fost doborâtă, iar epava acesteia a fost găsită pe ţărm, în apropierea terminalului, a adăugat Razvozhaev.

Un oficial al serviciilor de informaţii militare ucrainene a declarat că peste 10 rezervoare de produse petroliere cu o capacitate de aproximativ 40.000 de tone destinate fotei ruse au fost distruse, a relatat RBC Ucraina.

Oficialul nu a afirmat că Ucraina este responsabilă pentru explozie, pe care a descries-o ca fiind „pedeapsa lui Dumnezeu” pentru un atac rusesc asupra unui oraş ucrainean vineri.

De când Rusia a început războiul în februarie anul trecut, Moscova a acuzat Kievul că a trimis valuri de drone aeriene şi maritime pentru a ataca Crimeea.

Ucraina a declarat că controlul întregului său teritoriu legal, inclusiv Crimeea - peninsula pe care Rusia a anexat-o în 2014 - este o condiţie esenţială pentru orice acord de pace.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Taguri:
rusia,
ucraina,

Răspunde pe site-urile Aleph News, Mediafax, Ziarul Financiar și pe paginile noastre de social media - ȘTIU și Aleph News. Vezi răspunsul la Știu, de la ora 19.55, Aleph News.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici