Video Rusia face exerciţii militare: Bombardiere strategice ruse, mobilizate în Crimeea - VIDEO

Armata rusă a mobilizat bombardiere strategice Tu-22M3 în Peninsula Crimeea în cadrul unor exerciţii militare, a anunţat marţi o sursă militară citată de Sputnik, în pagina electronică.

7293 afișări

"În timpul exerciţiilor care testează pregătirea de luptă a forţelor armate, vor fi mobilizate bombardiere Tu-22M3 în Crimeea", a declarat sursa citată.

Aproximativ 1.500 de militari din Districtul Militar Vestic au început marţi exerciţii tactice.

Rusia a început luni o serie de exerciţii militare în regiunea arctică prin care va fi testată pregătirea pentru luptă a forţelor militare ruse din cadrul Flotei Nordului. Exerciţiile mobilizează 38.000 de militari, 3.360 piese de echipament, 41 de nave, 15 submarine şi 110 avioane şi elicoptere.

Exerciţii tactice aeriene au început şi în Siberia."În timpul exerciţiilor, avioane Su-30SM şi Su-25 vor exersa străpungerea apărării aeriene şi atacuri comune asupra reţelelor de comunicaţii în spatele liniilor inamice", a precizat districtul într-un comunicat. Exerciţiile implică 2.000 de militari şi 30 de aeronave.

Ministrul rus al Apărării a anunţat în decembrie că intenţionează să organizeze cel puţin 4.000 de exerciţii militare în ţară în 2015.

 

Răspunde pe site-urile Aleph News, Mediafax, Ziarul Financiar și pe paginile noastre de social media - ȘTIU și Aleph News. Vezi răspunsul la Știu, de la ora 19.55, Aleph News.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici