Şapte morţi în urma căderilor de zăpadă din Statele Unite

Şapte persoane au murit în urma viscolului care durează de marţi dimineaţă în statul american New York, în principal în oraşul Buffalo.

262 afișări
Imaginea articolului Şapte morţi în urma căderilor de zăpadă din Statele Unite

Şapte morţi în urma căderilor de zăpadă din Statele Unite (Imagine: Mediafax Foto/AFP)

Stratul de zăpadă atinge 2 metri în unele zone din Buffalo, iar meteorologii au anunţat că ninsorile vor continua.

"În anumite zone din ţară, în trei zile va ninge cât în tot anul", a declarat Mark Poloncarz, un oficial din comitatul new-yorkez Erie.

Cinci persoane au murit de inimă în timp ce înlăturau zăpada depusă în faţa caselor sau în apropierea maşinilor.

În zona oraşului Lancaster stratul de zăpadă măsoară un metru, în timp ce, la zece kilometri distanţă, este de doar 10 centimetri.

Alte două persoane au murit din cauza intemperiilor în statele New Hampshire şi Michigan.

Răspunde pe site-urile Aleph News, Mediafax, Ziarul Financiar și pe paginile noastre de social media - ȘTIU și Aleph News. Vezi răspunsul la Știu, de la ora 19.55, Aleph News.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici