Sediul Consiliului de Securitate ONU, afectat de inundaţiile provocate de uraganul Sandy la New York

Inundaţiile provocate de Uraganul Sandy au afectat sediul Consiliului de Securitate ONU, în New York, anunţă surse diplomatice.

384 afișări
Imaginea articolului Sediul Consiliului de Securitate ONU, afectat de inundaţiile provocate de uraganul Sandy la New York

Sediul Consiliului de Securitate ONU, afectat de inundaţiile produse la New York (Imagine: Mediafax Foto/AFP)

Ambasadorii celor 15 state membre ale Consiliului de Securitate ONU s-au mutat într-o altă locaţie pentru organizarea unei reuniuni de urgenţă privind prelungirea mandatului Misiunii Uniunii Africane în Somalia.

Sediul Consiliului de Securitate ONU este situat la subsolul clădirii Naţiunilor Unite din New York, în apropierea Râului East, care a ieşit din matcă din cauza uraganului.

"Există daune provocate de apă", a declarat un purtător de cuvânt al ONU, Farhan Haq, fără a oferi detalii.

Răspunde pe site-urile Aleph News, Mediafax, Ziarul Financiar și pe paginile noastre de social media - ȘTIU și Aleph News. Vezi răspunsul la Știu, de la ora 19.55, Aleph News.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici